Back to Top

Maksu- ja toimitustavat

Turvallinen maksaminen

Meillä voit maksaa turvallisesti!

Emme itse tallenna asiakkaiden kortti- tai tilitietoja vaan käytämme luotettavia maksunvälittäjiä. Tilatessasi tarkista, että siirryt suojattuun yhteyteen ennen tällaisten tietojen syöttämistä.

Checkout-maksu

Checkout-palvelussa voit maksaa reaaliaikaisesti kotimaisessa verkkopankissa, maksukortilla (debit / credit) tai kännykällä tai valita Jouston tai Collector-laskun tai -osamaksun. Maksunvälittäjänä toimii Checkout Finland. Checkout-palvelun maksuehdot.

Checkout

Verkkopankki- tai korttimaksu on helppo, edullinen ja nopea tapa maksaa tilauksesi. Suoritus näkyy meillä heti ja saamme tilauksenne valmistukseen viivytyksettä. Myös Jouston tai Collectorin luottopäätös varmistuu viivytyksettä.

Bambora PayForm -maksu

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla.

Bambora PayForm

Verkkopankki- tai korttimaksu on helppo, edullinen ja nopea tapa maksaa tilauksesi. Suoritus näkyy meillä heti ja saamme tilauksenne valmistukseen viivytyksettä. Myös laskutuksen tai osamaksun luottopäätös varmistuu viivytyksettä.

Payson-maksu

Maksa omalta Payson-tililtäsi, verkkopankissa tai kortilla. Maksunvälittäjänä toimii Payson.

Payson

Voit maksaa tilauksesi heti suoraan omalta Payson-tililtäsi, suomalaisten Danske Bankin, OP:n tai Nordean verkkopankeissa (tai Ruotsista Swedbankin, Handelsbankenin, SEP:n, Nordean tai Danske Bankin verkkopankissa) tai Visa tai Mastercard -korteilla. Yhdistelmäkorteilla voit käyttää credit- tai debit-ominaisuutta - varmista kortinmyöntäjältä, miten saat näitä eri ominaisuuksia käytettyä (tavallisimmin kortin etupuolelle on painettu credit-kortin numero ja takana on debit-kortin numero ja molempien varmennustunnus).

Payson-maksu on helppo, edullinen ja nopea tapa maksaa tilauksesi. Suoritus näkyy meillä heti ja saamme tilauksenne valmistukseen viivytyksettä.

Tilisiirto etukäteen

Saat tilauksesi jälkeen sähköpostilla maksutiedot: tilinumeromme, viitenumeron ja tilauksen loppusumman.

Tilisiirto on edullinen maksutapa, mutta tilauksesi etenee valmistukseen ja toimitukseen vasta maksun näkyessä tilillämme.

Mikäli suoritat maksun muussa valuutassa kuin tilauksen valuutassa tai suoritat maksun SEPA-alueen ulkopuolelta, tulee sinun maksaa kaikki valuutanvaihdosta ja pankkisiirrosta aiheutuvat kustannuksen. Tilillemme voi maksaa seuraavissa valuutoissa: CHF, DKK, EUR, GBP, JPY, NOK, SEK ja USD

Bitcoin-maksu

Bitcoin

Voit maksaa tilauksesi myös suoraan bitcoin-lompakostasi. Bitcoinit siirtyvät nopeasti ja tilauksesi käsittely jatkuu heti. Lisätietoja bitcoineista.

Lasku yrityksille

Saat toimituksen mukana laskun, joka sinun tulee maksaa 14 vuorokauden kuluessa. Laskutuslisä lisätään tilauksen loppusummaan.

Laskulla myymme vain vakiintuneille ja vakavaraisille yrityksille ja yhteisöille. Laskulla tilaaminen edellyttää y-tunnusta ja yrityksen tilinpäätöstiedot tulee löytyä prh:sta. Tarkistamme luottotiedot ja pidätämme oikeuden olla myymättä laskulla.

Tilauksesi etenee valmistukseen ja toimitukseen vasta hyväksyttyämme laskutusasiakkuuden.

PayPal-maksu

Maksa omalta PayPal-tililtäsi tai maksukortilla. Maksunvälittäjänä toimii PayPal.

Maksu noudettaessa - käteisellä, kortilla tai Bitcoineilla

Voit maksaa tilauksesi myös käteisellä (varaathan tasarahan) tai maksukortilla (MasterCard, Visa, American Express, Maestro, V pay, Electron, JCB). Voit maksaa tilauksesi myös Bitcoineilla suoraan Bitcoin-lompakostasi.

Tämä edellyttää, että noudat tilauksesi varastoltamme tai oma toimituksemme PK-seudulla toimittaa tilauksesi.

Toimitus postitse tai Matkahuollon välityksellä

PostiMatkahuolto

Voit valita toimitustavaksi Suomessa Postin Priority tai Economy -tasoisen lähetyksen tai Matkahuollon Lähi-paketin. Ulkomaille tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti Postin Priority -lähetyksinä.

Priority-lähetys toimitetaan kotiin tai yrityksen toimipaikkaan pääsääntöisesti seuraavana työpäivänä lähetyksestä. Economy-lähetys toimitetaan joko perille tai postista noudettavaksi pääsääntöisesti kahden työpäivän kuluessa.

Matkahuollon Lähi-paketti on noudettava lähimmästä Matkahuollosta, Siwasta tai Valintatalosta.

Nouto varastoltamme

Tuotanto- ja varastotilamme sijaitsee Helsingissä, osoitteessa Ruosilantie 14 D
00390 Helsinki.

Voit noutaa tilauksesi "virka-aikaan", mutta varmista ajan sopivuus etukäteen puhelimitse.

Kylttikeskus.fi -toimitus

Kuljetamme tilauksia myös itse omalla kalustollamme pääkaupunkiseudulla ja lähialueella. Nämä kuljetukset yhdistetään muiden samalle alueelle toimitettavien tilausten kanssa ja teemme näitä normaalisti kahdesti viikossa.

Verkkokaupan toteutus: Consult It Finland