Back to Top

Tilaus- ja toimitusehdot

Tehdessään tilauksen asiakas hyväksyy nämä toimitusehdot ja sitoutuu niitä noudattamaan. Toimitusehdot koskevat verkkokaupan tilauksia sekä soveltuvin osin kaikkia muitakin tilauksia. Myymme tuotteita yrityksille ja 15-vuotta täyttäneille yksityishenkilöille.

Verkkokauppatilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut ja tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas on velvollinen tarkistamaan, että tilausvahvistus vastaa tehtyä tilausta. Epäselvyyksissä tulee viivytyksettä ottaa yhteyttä myyjään.

Myyjä

Tuotteiden myyjänä toimii Kylttikeskus.fi / Consult It Finland (y-tunnus: 2079945-4)

Yhteystiedot:
Kylttikeskus.fi
Consult It Finland
Ruosilantie 14
00390 Helsinki
Puh. 040-567 6712
email. info@kylttikeskus.fi
https://www.kylttikeskus.fi/

Tuotetiedot ja -hinnat

Tuotteiden hinnat ilmoitetaan verkkokaupassa valitussa valuutassa. Verkkokaupan hinnat sisältävät suomalaisen arvonlisäveron. Joillekin asiakasryhmille hinnat voidaan näyttää ilman arvonlisäveroa.

Emme vastaa virheistä tuotteiden tiedoissa ja kuvauksissa. Epäselvissä tapauksissa varmista asia meiltä etukäteen. Pidätämme oikeuden muuttaa tuotteita ja tietoja ilman eri ilmoitusta.

Ilmoitetut hinnat sitovat myyjää lukuunottamatta inhimillisen erehdyksen, teknisen vian tai muun vastaavan aiheuttamaa ilmiselvää virhettä.

Toimituskulut

Toimituskulut lisätään hintaan. Arvio erilaisten toimitustapojen kustannuksista on nähtävissä ostoskorin yhteydessä. Lopulliset toimituskulut ja toimitusvaihtoehdot näkyvät ennen tilauksen lopullista hyväksymistä.

Toimituskulujen suuruus määräytyy tilauksen kokonaispainon ja/tai ulkomittojen mukaan.

Yli 200 euron kertatilaukset toimituskuluitta! Tällöin valitsemme tilaukselle sopivimman toimitustavan.

Toimitus

Tuotteiden arvioitu valmistus-/käsittelyaika on ilmoitettu kunkin tuotteen kuvauksen yhteydessä. Kokonaistoimitusaikaan vaikuttaa myös valittu toimitustapa. Mikäli toimitusaika venyy normaalista esimerkiksi sesonkikiireiden vuoksi, pyrimme ilmoittamaan tästä asiakkaalle mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti yhtenä lähetyksenä, jolloin koko tilauksen toimitusaika on sama kuin tilauksen tuotteista pisimmän toimitusajan omaavalla tuotteella.

Ennakkoon maksettaessa tilauksen käsittely aloitetaan maksusuorituksen näkyessä tilillämme. Ota huomioon pankkimaksuissa esiintyvät viiveet.

Verkkokaupan tilaukset toimitamme Postin tai Matkahuollon:n välityksellä. Pääkaupunkiseudulla kuljetamme sovittaessa tilaukset suoraan asiakkaalle. Sovittaessa myös nouto varastoltamme on mahdollinen. Emme toimita posti- tai bussiennakolla.

Pidätämme oikeuden muuttaa asiakkaan valitsemaa toimitustapaa tilanteen vaatiessa. Jos uusi toimitustapa eroaa hinnaltaan alkuperäisestä, hyvitetään asiakkaalle hinnan erotus.

Ostaja on velvollinen vastaanottamaan tilauksensa toimituksen saapuessa. Mikäli lähetys palautuu myyjälle, on ostaja velvollinen korvaamaan tästä aiheutuneet kulut, mukaanlukien mahdolliset varastointi- ja uudelleenlähetyskulut.

Maksaminen

Verkkokaupan maksutapoina ovat Visma Pay -verkkomaksu, ennakkomaksu tilisiirtona, Paypal, Bitcoin-maksu sekä vain yritysasiakkaille lasku 14 vrk:n maksuajalla. Noutotilauksissa ja omissa toimituksissamme maksuvaihtoehtona myös maksu toimituksen yhteydessä käteisellä, kortilla, MobilePayllä tai Bitcoin-maksuna.

Visma Pay -verkkomaksu

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.
Lue lisää Joustosta.

Enterpay Lasku yritykselle: Voit maksaa ostokset suoraan yrityksellesi osoitetulla tavallisella laskulla. Laskun maksuaika on 14 pv laskun päiväyksestä. Laskutuslisä on 5,00 euroa. Laskuttaja on Arvato Financial Systems ja maksuajan myöntää Enterpay Finance Oy.
Enterpay Laskun käyttöehdot

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot:
Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta
Lisätietoja Visma Pay:n verkkosivulla

Ennakkomaksu tilisiirtona

Maksaessasi ennakkomaksulla eli tilisiirrolla, saat tilauksen tehtyäsi välittömästi sähköpostiisi tiedot maksusuoritusta varten. Asiakas sitoutuu tarkkaillemaan sähköpostia tilausvahvistuksen jälkeen vastaanottaakseen ennakkotilisiirtoa varten yhteystiedot tai mahdollisia lisätietoja.

Mikäli maksu suoritetaan muulla valuutalla kuin tilaus on tehty tai maksu suoritetaan SEPA-alueen ulkopuolelta, on asiakas velvollinen maksamaan kaikki aiheutuneet pankki- ja valuutanvaihtokulut. Mikäli vastaanottamamme summa ei riitä kattamaan näitä kuluja, emme ole velvollisia toimittamaan tilausta. Pankkitilillemme maksun voi suorittaa euron lisäksi valuutoissa: CHF, DKK, GBP, JPY, NOK, SEK ja USD. Tällöin pankkimme perii valuuttakurssin lisäksi 5 euron vaihtopalkkion. Näitä ylimääräisiä kustannuksia ei palauteta peruutettaessa tilaus.

Odotamme suoritusta 7 vrk, jonka jälkeen asiakkaalle varatut tuotteet palautetaan myyntiin.

Paypal

PayPal-maksuissa maksunvälittäjänä toimii PayPal (Europe) S.à r.l. & Cie, S.C.A. Maksutavan aiheuttamat lisäkustannukset voidaan periä asiakkaalta tilauksen yhteydessä. Tarkemmat tiedot ja ehdot PayPalin verkkosivulta tilauksen edetessä.

Lasku (vain yrityksille ja yhteisöille)

Laskulla myymme ainoastaan vakavaraisille yrityksille, joiden tilinpäätöstiedot löytyvät kaupparekisteristä. Tarkistamme luottotiedot. Pidätämme oikeuden siirtää lasku kolmannen osapuolen hoidettavaksi.

Maksuehto 14 vrk netto, ellei erikseen ole muuta sovittu.

Kotimaisiin tilauksiin lisätään laskutuslisä 5,00 euroa (alv 0%) ja muihin EU-maihin 12,00 euroa (alv 0%). EU:n ulkopuolelle emme toimita laskulla.

Mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, on asiakas velvollinen maksamaan viivästyneelle summalle viivästyskorkoa 13 %. Myyjällä on viivästyskoron lisäksi oikeus periä kohtuulliset perintäkulut.

Ulkomaille toimittettavat tilaukset

EU alueella Suomen ulkopuolella toimivat yritykset voivat tilata tuotteita alv 0% hinnalla. Tämä edellyttää voimassa olevaa toisen EU-maan arvonlisäverotunnistetta (VAT ID). Tarkistamme tunnuksen voimassaolon.

EU:n veroalueen ulkopuolelle (myös Ahvenanmaalle) toimitettavat tilaukset myydään alv 0% hinnalla.

Suomen ulkopuolelle toimitettavissa tilauksissa asiakas vastaa ja huolehtii kaikista kohdemaan tuonti-, tulli- ja verojärjestelyistä sekä näistä aiheutuvista kustannuksista.

Tilauksen peruminen ja palautukset

Mikäli haluat perua tilauksen ennen valmistusta, ota ystävällisesti yhteyttä myyntiimme välittömästi.

Tuotteilla on kuluttajansuojalain (6 luku, 15 §) mukainen 14 vuorokauden peruutusoikeus, lukuunottamatta asiakkaalle yksilöityjä tai muita kuluttajansuojalaissa (6 luku, 16 §) mainittuja tuotteita. Yksilöityjä tuotteita ovat mm. kaikki tuotteet, joihin on kaiverrettu asiakkaan haluama teksti. Mikäli yksilöidyn tuotteen valmistus on aloitettu ennen peruutusajankohtaa, veloitamme jo aiheutuneet kustannukset asiakkaalta.

Peruutuksesta on aina ilmoitettava meille ennen tuotteiden palautusta.

Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja samanlaisessa kunnossa kuin se oli asiakkaalle toimitettaessa. Tuotetta palautettaessa on palautettava myös kaikki tuotteen mukana seurannut materiaali. Palautuslähetys on pakattava asianmukaisesti.

Asiakas vastaa palautuslähetyksen kustannuksista. Palautuslähetys on asiakkaan vastuulla kunnes olemme saaneet lähetyksen haltuumme.

Kuluttajansuojalain mukainen peruutus- ja palautusoikeus ei koske yritysten välistä kauppaa.

Vialliset tai virheelliset tuotteet korjaamme tai vaihdamme uusiin ja korvaamme näiden palautuksista aiheutuneet postikulut käsiteltyämme asian. Vastaanottotarkastus on tehtävä 14 vrk:n kuluessa tavaran saapumisesta ja samassa ajassa ilmoitettava mahdollinen virhe.

Palauttaessassi tuotetta pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä myyntiimme etukäteen. Tällöin voimme jo varautua asiaan ja asian käsittely sujuu nopeammin.

Peruutus-ja palautustilanteissa mahdollinen hyvitys maksetaan pääsääntöisesti asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille euroissa.

Vahingoittunut tai kadonnut lähetys

Kuljetuksessa vahingoittuneesta lähetyksestä tulee välittömästi tehdä vahinkoilmoitus kuljetusyhtiöön. Verkkokauppatilauksissa pääasiallisina kuljetusyhtiöinä toimivat Posti ja Matkahuolto.

Kadonnutta lähetystä tulee tiedustella kuljetusyhtiöstä 30 vuorokauden kuluessa lähetyksestä. Pidämme kirjaa lähetysajankohdista.

Emme vastaa kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista. Pakkaamme tuotteet asianmukaisesti, jotta vahingoittumisen riski saadaan minimoitua. Vahinko- tai katoamistilanteessa ota myös yhteyttä asiakaspalveluumme korvaavan tuotteen toimittamisesta sopimiseksi.

Vastuu ja vahingonkorvaukset

Myyjän vastuu vahingonkorvauksista rajoittuu enintään asiakkaan tuotteesta tai palvelusta maksamaan hintaan. Välilliset vahingot eivät kuulu vahingonkorvausvastuun piiriin.

Mahdolliset vahingonkorvaukset käsitellään pääsääntöisesti euroissa.

Vaaranvastuu siirtyy ostajalle silloin, kun tilaus on toimitettu asiakkaalle. Tuotteet ovat myyjän omaisuutta, kunnes tilaus on kokonaisuudessaan maksettu.

Verkkokaupan toteutus: Consult It Finland