Back to Top

Asennustyöt

Jätä asennus Kylttikeskus.fi -ammattilaisten tehtäväksi

Teemme kylttien ja tarrojen perusasennustöitä pääkaupunkiseudulla ja lähiympäristössä. Vaativammissa asennustöissä käytämme tarvittaessa rakennus- ja maanrakennusalan ammattilaisia.

Asennustöitä varten meillä on vastuuvakuutus asiakkaan omaisuuden suojaksi.

Kysy meiltä tarjous asennuksesta!

Kylttien ja tarrojen asennus itse

Yleinen varoitusmerkkiKyltit ja tarrat voi asentaa itse vain, jos omaa riittävän ammattitaidon asennukseen. Muussa tapauksessa tulee kääntyä ammattilaisen puoleen.

Tuotteiden mukana ei seuraa asennustarvikkeita ellei niistä ole tuotekuvauksen yhteydessä erikseen mainittu. Kylttien yleisimmät kiinnitystavat ovat tarralla sileään pintaan, ruuveilla nurkista ja tarpeen vaatiessa muualtakin, korotuskiinnikkeillä irti pinnasta tai tolppakiinnikkeillä pylvääseen. Ruuveilla, korotuskiinnikkeillä ja tolppakiinnikkeillä kiinnitettäessä tarvitaan kiinnitystapaan soveltuvia työkaluja. Asennuspaikkaa valittaeesa tulee ottaa huomioon kylttiin kohdistuva kuormitus (mm. tuuli- ja aurauskuorma).

Tarroja kiinnitettäessä tulee varmistua, että pinta kestää tarran kiinnityksen. Tarra tarttuu kiinni heti tarrapinnan koskettaessa kiinnityspintaa. Ohuen tarrakalvon irrottaminen ehjänä ei useinmiten onnistu. Kiinnityspinnan tulee olla puhdas, kuiva ja vähintään +10 asteinen. Tarraa kiinnitettäessä kannattaa käyttää apuna kiinnitykseen tarkoitettua lastaa.

Myyjän vastuu ei kata asennusvirheestä aiheutuneita vahinkoja.

Verkkokaupan toteutus: Consult It Finland